Ενδυμασία για όλα τα interview (σχεδόν)

Ενδυμασία για όλα τα interview (σχεδόν)Για τους άντρες:

Εξοπλιστείτε με ένα απλό άσπρο πουκάμισο με κουμπιά, παντελόνι τύπου chino και παπούτσια τύπου brogues. Σε περίπτωση που η εποχή είναι χειμώνας φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα σακάκι τύπου blazer.

Γιατί είναι καλή αυτή η ενδυμασία για interviews: Λόγω του ότι μένετε στα βασικά. Με αυτό τον τρόπο βεβαιώνεστε πως ο εργοδότης εστιάζει σε εσάς και όχι στα ρούχα σας. Αυτό το στιλ είναι κλασσικό και ώριμο. Επίσης προωθεί την προσωπικότητα σας παρά το στιλ.

Για τις γυναίκες:

Φορέστε μια μπλούζα σε ένα σκέτο χρώμα η άσπρο πουκάμισο. Από κάτω φορέστε σκούρο τζιν και brogues η loafers παπούτσια. Ένα στενό blazer σε χρώμα που να ταιριάζει μπορεί να χρησιμοποιηθεί τον χειμώνα.

Γιατί είναι καλή αυτή η ενδυμασία για interviews: Αυτού του είδους ενδυμασία μπορεί να μην είναι ελκυστική αλλά είναι άκρος επαγγελματική. Είναι απλή και δεν αποσπά την προσοχή. Με αυτό τον τρόπο ο εργοδότης εστιάζει σε εσάς και όχι στην ενδυμασία σας.

Για περισσότερες γνώσεις με τις όποιες μπορείτε να αναπτύξετε την καριέρα σας επισπευτείτε την ενότητα Συμβουλές Καριέρας. Το ILoveMondays μπορεί να σας βοηθήσει στην επαγκελματική σας σταδιοδρομία και στην ανάπτυξη της καριέρας σας.

Leave your thoughts

Advanced Job Search

Job Locations

ILovemondays – Jobs In Cyprus

ILovemondays CY helps recent graduates and unemployed people find and apply for job positions all over Cyprus.

ILoveMondays CY

ILoveMondays Cy – Working in Cyprus
29 L. Arnold street, Limassol, 3075, Cyprus
[email protected]
+357 99584868